Tretrapper i en veldig elegant stil i Bergen


De siste månedene har vi merket en økt etterspørsel etter elegante trapper. Denne trenden har blitt mer ettertraktet nå enn våre klassiske tretrapper. Nylig har vi hatt muligheten til å utføre noen virkelig interessante konstruksjoner i denne ettertraktede stilen. En av dem er trappene designet og montert i et hus i Bergen.

Prosessen er alltid den samme. Teamet ankommer for å foreta målinger. Etter at vi har blitt enige om detaljene med kunden, sender vi alle opplysningene til selskapet der prosjektet forberedes. Det ferdige prosjektet går til produksjonen. Når den er avsluttet, forlater de ferdige trappene fabrikken og deretter settes de sammen hos kunden.

Takket være den lukkede produksjonen i slike stadier, skjer alt utenfor kundens hjem. Klare trapper monteres mye raskere enn de som er laget av håndverkere på stedet. Vi sparer mye stress og rot.

Til slutt blir trappene laget i en veldig elegant fasong. I tillegg, måten de ble designet på, sparer mye plass i trappeoppgangen. Fargen er mørk valnøtt. I konstruksjonen har vi brukt massive utskårne støtter for rekkverket. Mellom støttene finner vi en vakkert konturerte balustrade.

Det hele gir ekstraordinær eleganse. Spesielt i kombinasjon med en tre-rekkverk som en beskyttelse i den øvre etasjen.